De wijzen kwamen uit het Oosten, maar de slimste komen uit Groningen.

 

Het is zondagmiddag rond een uur of 13.00, de Heren van GZVW 1 maken zich klaar voor vertrek richting H*renv*n, het is overigens lekker weer en de sfeer is goed. De selectie die ditmaal aantreed bestaat uit :

 1. Frank Kalse GK
 2. Hendrik Gerringa (bedankt weer)
 3. Rutger Roffel
 4. Sander Stel
 5. Arjen Huizing
 6. Bas Jonkman
 7. Jarno Westerhuis
 8. Jeroen Gols
 9. Gijs Trul
 10. Hans Nicolaas
 11. Rik Bruins C

 

Coach:
Maarten van der Graaf  ( maar die had verplichtingen ), dus hebben we gekozen om Gijs Trul aan te stellen als teammanager #langlevesportlinkkeuzebuttonmetonzinfuncties.

Aangekomen bij een bepaald stadion in Fr*land, begonnen de heren zich op te maken voor de wedstrijd, denk erom zei onze coach, vorige keer 7-7, ze gaan je de wedstrijd niet cadeau geven, ze willen 3 punten van de Winschoters hebben.

Iedereen beloofde braaf zijn best te doen deze wedstrijd tegen SGHA H4 start.

De 1e periode was een top start voor SGHA 1-0 na het eerste balverlies van GZVW , Huizing maakte halverwege deze periode een goal 2-0, helaas kon hij ook even 20 seconden rusten, wat resulteerde naar een 2-1 achterstand, de volgende aanval werd keurig uitgespeeld en Bruins zette 2-2 gelijk, boefje Roffel mocht nog even 20 seconden rusten…. Rust.

2-2

2e periode was even herpakken en zorgen dat je je eigen spel naar voren laat komen, de teammanager van GZVW gaf aan nog even op de kant te blijven, een man-meer resulteerde dat Nicolaas de 2-3 maakten en kort na een mislukte aanval van SGHA, zette Gols in op de counter 2-4. Door een wat zwak spel te spelen en slecht te communiceren kreeg GZVW snel 2 goals om de oren. Een u20 voor SGHA en een slimme time-out van Trul, wist GZVW zich 7 seconden voor het einde van deze periode te herpakken. Bruins 4-5.

4-5

De 3e periode dacht Trul zelf even te moeten laten zien hoe het moest , de eerste actie werd een S + weer iemand die 12 weken afwezig zou zijn (de reactie van SGHA was zoals verwacht, erg sympthatiek). Gelukkig hebben wij Kalse nog en red dit belangrijke moment, Klasse !!, de volgende 3 minuten was een zwemwedstrijd. PUNT. Huizing is soms net een wedstrijdzwemmer en zwemt dan ook per ongeluk de bal het doel in 4-6. Zoals als aan het begin van de 3e periode kreeg ook Trul een S mee, Nicolaas legde hem keurig achter de keeper van SGHA.. 4-7

4-7

Tot slot 4e  Periode, 1 taak, doelpunten maken, SGHA had zijn kruid verschoten bij het zwemmen, doordat GZVW een topconditie heeft kwamen de doelpunten vanzelf (in het vervolg wel even omkijken als er gemist wordt heren).  Bruins maakte 4-8 en Jonkman maakte een keurige backhand 4-9, boefje Jonkman kon direct opvolgend ook even voor 20 seconden rusten, en GZVW moest zijn tegengoal incasseren. Westerhuis en Stel sloten de wedstrijd in stijl af.5-10 en 5-11

Einduitslag: 5-11

Doelpunten:    Bruins: 3x  Huizing, Nicolaas: 2x  Gols, Stel, Jonkman, Westerhuis: 1x

Volgende week een leuke wedstrijd op het program tegen ZPC Stadskanaal….zondag 20 maart 17.00 uur ( er wordt zelfs al gesproken van een derby J ) U komt toch ook !!!

Greetzz your Captain.