Zondag 24 januari 17:00 uur

Aanwezigen: Rik Bruins, Jeroen Gols, Arjen Huizing, Bas Jonkman, Frank Kalse, Hans Nicolaas, Rutger Roffel, Sander Stel, Gijs Trul en Jarno Westerhuis

Coach: Maarten van de Graaf.

1e periode:
De wedstrijd begon goed voor ons. Al na 36 seconden verraste Arjen de keeper met een mooie taterbal, waardoor het 1-0 voor ons stond. Bij de volgende aanval van onze kant schoot Hans op doel, en was het al 2-0. In de 3de minuut van de wedstrijd maakte Gijs een overtreding, en kreeg hij een u20. De tegenstander wist deze man meer echter niet te benutten, waardoor het 2-0 bleef. De rest van deze periode waren er een aantal kansen heen en weer, maar werd er door beide teams niet gescoord, mede door een aantal goede reddingen van Frank.

2e periode:
Ook deze periode begon goed voor ons, want Jeroen scoorde in de 1e minuut al de 3-0. 1 minuut later wist ook Sander het net te vinden, en stond het 4-0 voor ons. Tot zover waren we toch wel enigszins verrast dat we met deze stand voorstonden. Nu bleven de doelpunten een aantal minuten uit, en ging de tegenstander anders spelen. Hierdoor maakten ze de 4-1. Arjen kreeg nog een u20 in de laatste minuut van deze periode, en deze man minder wist de tegenstander binnen 5 seconden te benutten, 4-2.

3e periode:
Middelsé-Skelp had de bal bij het opzwemmen, en 12 seconden later wisten ze al te scoren, 4-3 dus. Wij gingen hierna weer in de aanval, die Rik met een drukbal wist te benutten, 5-3. Toen bleef het qua doelpunten 2 minuten lang rustig, maar daarna wist de tegenstander binnen 30 seconden 2x te scoren, dus stond het 5-5. Arjen kreeg een u20, maar deze man minder werd niet benut. 30 seconden later kreeg ook Rik een u20, en ditmaal werd de man minder wel benut, dus stond het 5-6.

4e periode:
De periode begon met een doelpunt voor de tegenstander, 5-7. In de 2e minuut van deze periode kregen we een man meer, en welke werd benut door Gijs, 6-7. Met nog bijna 4 minuten op de klok, scoorde de tegenstander weer en stond het 6-8. Toen mochten wij weer in de aanval, en kregen we een 5 meter. Deze werd echter gemist, waardoor we de aansluitingstreffer niet wisten te maken. De rest van deze periode waren er nog een aantal kansen voor beide teams, maar werd er niet meer gescoord.

Jammer dat we niet gewonnen hebben, want we hadden op zich geen slechte wedstrijd gespeeld.

Volgende keer beter!

 

Door: Bas Jonkman