Op zondag 2 oktober speelden we alweer onze 3de wedstrijd van dit seizoen, dit keer tegen De Walvisch.

Het eerste doelpunt in de 1e periode werd gescoord door De Walvisch. Nadat er een aantal minuten niet gescoord werd, maakte Hans de 1-1. Door een overtreding van Arjen kreeg de tegenstander een 5 meter, die echter goed gestopt werd door Harry. De tegenstander wist deze periode nog wel te scoren, waardoor de eindstand van deze periode 1-2 was.

De 2e periode begon slecht, de Walvisch wist uit te lopen naar 1-3. Vervolgens kregen we een man minder tegen, die in 2 seconden benut werd, 1-4. Nadat Klöppner eruit gestuurd werd, hadden wij deze keer een man meer. Deze wisten we goed uit te spelen en Hans maakte de 2-4. De Walvisch kreeg weer een man meer, die ze ook deze keer weer wisten te benutten, 2-5.

In de 3e periode speelden we wat geconcentreerder, wat resulteerde in meer doelpunten aan onze kant. Hans wist 2x achter elkaar te scoren, waardoor de nieuwe tussenstand 4-5 was. De Walvisch kreeg hierna weer een man meer, maar wisten die niet te benutten. In de daaropvolgende aanval van ons wist Gijs ook het net te vinden, waardoor de stand gelijk was. De Walvisch wist hierna voor het eerst in deze periode te scoren, 5-6. Nadat de bal over Sander heen gepasst werd, besloot de keeper van de Walvisch uit te komen. Echter was Sander sneller, en wist Sander knap te scoren nadat hij om de keeper heen gezwommen was. In de laatste seconde wist ook Gijs nog een keer te scoren, waardoor het aan het einde van deze periode 7-6 voor ons stond.

De 4e periode begon ook goed voor ons, Arjan scoorde waardoor het 8-6 stond. Echter wist De Walvisch terug te komen door onder andere een benutte 5 meter, 8-8. Hierna kreeg De Walvisch weer een man meer situatie, die na een time-out benut werd. Een minuut later wisten ze weer te scoren, waardoor het 8-10 stond. Anderhalf minuut voor tijd kregen ook wij een 5 meter, die Hans wist te benutten, 9-10. Hierna wisten beide teams niet meer te scoren.