Aanmelden?
Klik hier voor de mogelijkheden!

Heren 1

Heren 1

Het eerste team van G.Z.V.W. speelt in de 1e klasse district en is continu bezig om de lat steeds een stukje hoger te leggen. Dat is ook de reden waarom de spelers van Heren 1 ervoor kiezen om door middel van gevarieerde trainingen dit doel gezamenlijk te bereiken.

De jongens van Heren 1 doen dat echter niet alleen; maar werken samen met Heren 2 van G.Z.V.W., die het eerste team aanvullen waar nodig. Door deze samenwerking is het mogelijk om elke wedstrijd een team op te stellen bestaande uit fitte spelers.

Het belangrijkste onderdeel van een goede basisselectie begint bij de jeugdspelers van G.Z.V.W. Deze spelers worden door een tal van trainers en coaches zo begeleid en voorbereid, dat ze, indien de spelers dit zelf ook zouden willen, kunnen aansluiten bij de selectie van Heren 1.

De doelstellingen voor dit jaar zullen daarom ook weer gericht zijn op het veroveren van een  goede plek op de ranglijst, het spelen met elkaar, de gezelligheid en het delen van onderlinge ervaringen.

De thuiswedstrijden van G.Z.V.W. Heren 1 worden gespeeld in zwembad ‘De Watertoren’ te Winschoten op zondagen. Kijk voor de tijden in de agenda.

Voor de wedstrijden, standen, uitslagen en wedstrijdverslagen kunt u kijken op de website, Twitter of Facebookpagina van G.Z.V.W.