Zondag 22 november om 16.00 uur speelde de heren van GZVW een uitwedstrijd tegen Stadskanaal. Geen onbekende ploeg voor GZVW. De laatste twee ontmoetingen, was de eindstand in het voordeel van Stadskanaal geweest. De coach had ook als opdracht ons eigen spel spelen en niet meegaan in het spel van Stadskanaal.

De wedstrijd begon goed voor GZVW, met een uitsluiting voor Stadskanaal werd de score op 0-1 gezet. De 0-2 werd ook uit een man meer gemaakt. Een uitsluiting van GZVW werd niet benut door Stadkanaal. De opdracht van de coach werd tot zover goed uitgevoerd.

De tweede periode begon iets minder goed. Al na 30 seconde was de stand 1-2 na een uitsluiting voor GZVW.  Even later werd ook de 2-2 en 3-2 gemaakt door Stadskanaal. Een man meer voor GZVW werd niet verzilverd. Stadskanaal kreeg daarna twee keer een man meer door verdediging fouten op de midachter positie. Stand 5-2. Daarna heeft GZVW een aanval benut en zet de stand op 5-3. Het laatste doelpunt van de kwart, werd gemaakt door Stadkanaal uit een man meer. Stand 6-3.

De derde periode Maakt GZVW na 30 seconden een doelpunt. Met een uitsluiting voor GZVW benut Stadskanaal hun kans en komt de stand op 7-4. GZVW krijgt wel de kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar benut twee keer een man meer niet. Hierdoor wordt het geen 7-6, maar Stadskanaal komt op 8-4 voorsprong. Even later krijgt GZVW een man meer en weet wel te scoren en brengt de stand naar 8-5.

De vierde periode begon met een doelpunt vanaf de midvoor positie voor GZVW. Gevolgd door een doelpunt van Stadskanaal. Weer een man meer voor Stadskanaal werd verzilverd en bracht de stand op 10-6. Een time out voor GZVW, na een uitsluiting voor Stadskanaal maakte het verschil ook niet kleiner. Er werd niet gescoord met een man meer door GZVW. Stadskanaal wist wel de man meer te benutten en scoorde. Hiermee kwam de stand op 11-6. Ook daarna kreeg GZVW nog een kans om te scoren uit een man meer. Maar deze werd ook niet verzilverd.

De winst is wederom voor Stadskanaal. Gefeliciteerd daarmee. Voor GZVW rest er helaas niets meer dan oefen op man meer en volgend keer beter.

 

Geschreven door: Gijs