Op 15 November stond de wedstrijd GZVW 1 tegen de HZPC/Avena (SG) 4 in ons eigen zwembad de Watertoren op het programma. Een voor ons nog onbekende ploeg met een mix van ervaring en jeugd en net onder ons op de ranglijst.

In de eerste minuut werd door HZPC/Avena al vrij snel de 0-1 gescoord. Vervolgens een uitsluiting van Jeroen aan onze kant. Hier werd gelukkig geen gebruik van gemaakt. Vervolgens wist Jeroen 2 keer het net te vinden. Uitsluiting van Rik leverde een benutte man meer situatie op. Eindstand eerste periode 2-2.

De tweede periode begon met een doelpunt tegen en vervolgens werd een man –meer situatie door Jeroen goed benut. Rik wist vervolgens 3 keer te scoren tegen 1 benutte man-meer aan de andere kant (U20 Peter). Eindstand tweede periode 6-4.

Begin derde periode scoorde Jeroen zijn 4e doelpunt en stonden we 7-4 voor. Helaas werd enkele seconden later door een verdedigende fout tegen gescoord. Een uitsluiting van Jeroen leverde de 7-6 op voor HZPC/Avena. Net voor het einde van de derde periode moest een speler van HZPC/Avena met letsel uit het water.

In de (voor het publiek denk ik) spannende 4e periode werd na een op en neer gaande strijd uiteindelijk de 7-7 gescoord door de tegenpartij. Vervolgens werd een man-meer situatie aan onze zijde niet benut en hielden we dus slechts 1 punt over aan dit duel.

Eindoordeel: Verdedigend OK en aanvallend had er veel meer in moeten zitten (te mat).

Hans