Onze hoofdtrainer heeft besloten om na ongeveer 25 jaar te stoppen met het verzorgen van  trainingen, en wij gunnen hem van harte zijn rust en zijn heel dankbaar dat hij dit zo ontzettend lang heeft willen doen.

Dit betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe hoofdtrainer die in ieder geval een training per week gaat verzorgen en ons Heren 1 gaat coachen. Samen met de andere trainer en de jeugdtrainers zal hij of zij dan de trainingen gaat verzorgen.

GZVW is een brede veelzijdige zwemvereniging in Winschoten die al meer dan 50 jaar actief is. Tegenwoordig telt de vereniging een ruime 200 leden uit de ruime omgeving. GZVW is de meest veelzijdige en grootste vereniging in oost-Groningen en biedt, reddingszwemmen, wedstrijdzwemmen, aquarobics en waterpolo aan.

De afdeling waterpolo bestaat uit ongeveer 60 leden verdeelt over een viertal teams. Een tweetal herenteams (Heren 1 speelt in district 1, Heren 2 speelt in district 3), een damesteam en een aspirantenteam (spelend onder de 15 jaar) Wij trainen op de dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot ongeveer half 10 en zaterdagmorgen van 9 tot 10. Deze laatste training is vooral voor onze jeugd, maar onze jeugd doet ook regelmatig mee met de reguliere trainingen.

De afdeling waterpolo is druk bezig zichzelf te verbeteren en te gaan voor groei, groei van kwaliteit en kwantiteit. Daarom zijn wij druk bezig met het maken van een nieuw beleidsplan, jeugdplan en sponsorplan. En druk bezig met nieuwe jeugd aantrekken en te interesseren door gasttrainingen te geven.

Wij vragen dus een enthousiaste hoofdtrainer of trainer, bij voorkeur met bevoegdheid trainer 2 of 3 die bereid is mee te werken aan de groei van onze vereniging en onze sport en een of twee trainingen per week te verzorgen. Onze ambities zijn vooral gericht op de toekomst. Meer leden en op termijn mogelijk promoveren.
Wij bieden een ontzettend gezellige en fijne werkomgeving, hulptrainers, een goede vergoeding en voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling en inbreng. Mocht u nog niet over een bevoegdheid beschikken, dan zijn wij zeker bereid hierin mee te werken.

Bent u, net als ons, enthousiast geworden?
Meer informatie kan worden opgevraagd bij de voorzitter van de waterpolo: Rens Mulder 06-23869916 of rap_mulder@hotmail.com. Kijk ook op onze website www.gzvw.nl of onze Facebook www.facebook.com/waterpologzvw of kom langs bij een van onze trainingen.