Op 2 december hebben we met een grote groep enthousiaste zwemmers Sinterklaas gevierd. Er zijn vele prachtige surprises geknutseld en mooie gedichten geschreven. Om de feestvreugde helemaal compleet te maken, had Sinterklaas twee zwarte Pieten vooruit gestuurd om het feest alvast met ons te vieren. Ook heeft de oude Sint zelf de moeite genomen om ons persoonlijk nog een bezoekje te brengen,

Op de avond zijn te veel mooie gedichten voorgedragen om ze allemaal bij langs te gaan, maar toch willen we het gedicht voor Alexandra nog even apart noemen. Sinterklaas had de moeite genomen om speciaal voor Alexandra een gedicht in het Roemeens te maken. Waarna een van de Pieten dit vakkundig heeft voorgedragen. Hulde voor de dicht Piet en de voorlees Piet!

Van toverdoos, tot handschoenen en van nagellak tot Pokémonkaarten. Sinterklaas had voor iedereen iets leuks uitgezocht! Meestal verpakt in mooie surprises. Zo hebben we onder andere een stoomboot, meerdere zwembaden, Pikachu, het boek van Sinterklaas en een deodorant bus voorbij zien komen. Zo blijkt maar weer dat we naast zwemmen ook nog kunnen knutselen!

De Pieten bleken niet te kunnen zwemmen en aangezien ze toch weer met de boot terug moesten, heeft Johan ze dit snel even geleerd. Als hij ons net zo snel kan leren zwemmen, weten wij zeker dat het een uitstekend seizoen gaat worden!

Van GZVW hebben alle aanwezigen nog een chocoladeletter gekregen. De Pieten hadden er een gezellige rommel van gemaakt. Die we samen na afloop snel weer hebben opgeruimd.

4 kilo pepernoten verder willen wij graag iedereen bedanken voor de gezellige avond! Een speciaal woord van dank voor Sinterklaas en zijn Pieten voor hun bezoek en de beheerder van de Zuiderpoort voor de gastvrijheid.

Hopelijk kunnen we 23 december weer zo’n gezellige activiteit neerzetten!

De activiteitencommissie

Ps. De foto’s van 2 december staan in het fotoalbum.