Op zondag 27 september 2015 stond onze eerste wedstrijd in het District op het programma. Na vorig seizoen gespeeld te hebben in de 3e klasse Bond, nu een treedje lager. Spelers vertrokken maar Rutger en Jarno promoveerde naar het eerste team, welkom heren!

Geen idee van welk kaliber Ritola onze tegenstander zou zijn, uitgaan van het eigen spel. Na een uitsluiting van een Ritola speler, werd door Sander gescoord uit de man meer situatie. Ritola kwam hierna op op gelijke hoogte, door te gehaast te spelen, werden een aantal kansen om zeep geholpen.  Wederom een man meer, Jarno maakte van dit buiten kansje een doelpunt, gevolgd door weer een man meer, nu scoorde Rik. Tussenstand periode 1 – 3.

Ritola kwam terug in de wedstrijd en scoorde de aansluitingstreffer. Hierna nam GZVW het heft in handen, Hans en Arjen maakten hun doelpunt, hierna scoorde Jeroen uit een man meer situatie. Gevolgd door Rik. Sander mocht even het water verlaten, Ritola, wist de numerieke meerderheid te benutten. Tussenstand 3 – 7.

Een mooi begin, maar denk er wel om, kansen krijgen en benutten is niet het zelfde. Er had meer  in gezeten, blijf geconcentreerd spelen!

Na een gemiste man meer situatie, scoorde Ritola hun 4e doelpunt. GZVW kreeg een man meer situatie, tijd voor een time out dacht de coach, even de spelers toe spreken. Jeroen scoorde.

Vervolgens was Rik die de goalie wist te passeren. Het spel golfde op en neer. Nu weer was het de beurt aan Ritola, Jeroen was weer degene die scoorde. Vervolgens Sander en Hans.

Tussenstand 6 – 12.

Ritola zat er door heen, de muur was geslecht. De laatste periode Wist Frank zijn doel hermetisch dicht te houden.

En wat deden de GZVW’ ers verder? Nou die wisten er wel raad mee. Sander, daarna Rutger, mooie boogbal, Jeroen, Gijs, Rutger, Rik en het slotakkoord was voor Arjen.

Eind uitslag 6 – 19. een mooie begin van onze eerste wedstrijd. Oh, ja nog een woord van dank aan onze supporters, die waren toch aanwezig en wel om het tijdstip 22.00 uur.

Na middernacht kwamen wij met een goed gevoel weer thuis.

Komende wedstrijd Zondag tegen Trivia.

Maarten