Kerstvakantie: In de kerstvakantie (21 dec – 5 jan) is er geen zwemles. Wel is er op donderdag 2 januari een Nieuwjaarsduik. Tijdens de Nieuwjaarsduik is er vrijzwemmen voor alle leden van GZVW, van 18.30 – 20.00 uur.

 

Proefzwemmen: Dinsdag 7 en donderdag 9 januari 2020. Tijdens deze lessen wordt bekeken wie mee kan doen aan het diplomazwemmen. Je moet minimaal op één van de avonden aanwezig zijn om in aanmerking te komen voor het diplomazwemmen.

 

Diplomazwemmen:

 

Het afzwemmen voor de diploma’s en brevetten van de KNBRD (zwemmend redden) zal plaatsvinden op zaterdag 25 januari 2020, vanaf 15.30u. Iedereen die hiervoor in aanmerking komt, ontvangt na het proefzwemmen een uitnodiging.

 

Eerste les ZV/Surv.: Op dinsdag 28 januari 2020 beginnen we weer met de lessen voor de  diploma’s Zwemvaardigheid en Survival.

 

Voorjaarsvakantie: In de voorjaarsvakantie (15 feb – 23 feb) gaan de lessen wel gewoon door.

 

Meivakantie: In de meivakantie (25 april – 3 mei) gaan de lessen wel gewoon door.

 

Hemelvaartsdag: Op donderdag 21 mei gaan de lessen niet door.

 

Avondvierdaagse: Van 8 t/m 12 juni. Er zijn in deze week geen zwemlessen. Je kunt met de zwemclub mee lopen, er is altijd perfecte verzorging onderweg. De uitnodiging hiervoor volgt t.z.t.

 

Proefzwemmen: Twee weken eind mei/ begin juni, de exacte data volgen. Tijdens deze lessen wordt bekeken wie mee kan doen aan het diplomazwemmen. Je moet minimaal op één van de avonden aanwezig zijn om in aanmerking te komen voor het diplomazwemmen.

 

Diplomazwemmen: Op zaterdag 27 juni 2020 vindt het diplomazwemmen plaats voor de diploma’s Zwemvaardigheid en Survival

 

Laatste les 2019-2020: Op dinsdag 30 juni en donderdag 2 juli zijn de laatste lesavonden van dit seizoen.

 

Kijkavonden: Elke laatste dinsdag en donderdag van de maand kunnen ouders en andere belangstellenden plaatsnemen op de tribune om te kijken naar de zwemlessen.