Aspiranten & pupillen

Logo Klussenservice Gerard

Het afgelopen seizoen was een bijzonder seizoen. Aan het begin van het seizoen stond de teller van spelers nog op 7, maar is gedurende het seizoen flink gegroeid.

Het team bestaat uit 13 jongens en meisjes die in de leeftijd variëren van 10 tot 16.
Het is dus nog een jong team wat afgelopen seizoen binnen de <15 competitie speelde. Komend seizoen doen ze mee in de competitie onder de 17. Ook dit jaar zijn er dus weer heel veel leuke wedstrijden te zien!

Elke week leren we weer extra dingen die komen kijken bij het spelletje waterpolo. Dit leren we zowel tijdens wedstrijden als tijdens trainingen.

Het team wordt getraind en gecoacht door een groep enthousiaste trainers/coaches:

 • Rutger Roffel
 • Jarno Westerhuis
 • Max ten Cate
 • Sander Stel (jeugdtrainer)

We trainen 2 of 3 keer per week. De trainingen zijn op dinsdag- / donderdagavond van 20:00 – 21:00 en op zaterdagochtend van 9:00 – 10:00

Op het moment spelen de volgende spelers binnen ons team:

 1. Daan Klaibeda
 2. Maarten Kors
 3. Maaike Strijker
 4. Nathan Tulp
 5. Martijn Wieringa
 6. Thomas Wieringa
 7. Yaprak Yigit
 8. Justin Delger
 9. Fleur Doedens
 10. Daan Doedens
 11. Matthijs Groenbroek
 12. Bas van dijk
 13. Tim Messchendorp

Naast de aspiranten is er ook een nog jongere groep spelers, namelijk de pupillen. Dit zijn jongens en meiden van ongeveer 7 jaar die op een hele leuke speelse manier het spelletje waterpolo leren. we zwemmen veel zodat onze “kleintjes” later heel goed kunnen zwemmen. Maar natuurlijk spelen we veel met de bal.

Helaas hebben we nog geen pupillenteam want we hebben helaas nog maar 3 pupillen. We hopen dat er dus flink wat jonge jongens en meiden bij gaan komen zodat we ook daar een team kunnen vormen. Dus…….. je bent van harte welkom en neem je broertjes, zusjes en vriendjes mee.


Archief: