Jaarplanning

 

Voorjaarsvakantie:                 In de voorjaarsvakantie (26 feb – 4 maart) gaan de lessen wel gewoon door.

 

Meivakantie:                          In de meivakantie (30 april – 6 mei) gaan de lessen wel gewoon door.

 

Hemelvaartsdag                     Op donderdag 10 mei gaan de lessen niet door.

 

Avondvierdaagse:                   De avondvierdaagse is van 4 t/m 8 juni. Er zijn in deze week geen zwemlessen. Je kunt met de zwemclub mee lopen, er is altijd perfecte verzorging onderweg. De uitnodiging hiervoor volgt t.z.t.

 

Kampeerweekend:                 15, 16 en 17 juni gaan we weer op kamp. Ook dit jaar gaan we weer naar kampeerboerderij ‘De Riegheide’ te Schoonoord. De uitnodiging hiervoor volgt t.z.t.

 

Proefzwemmen:                    Het proefzwemmen voor de Zwemvaardiheid- en Suvivaldiploma’s vindt plaats op 22 & 24 en 29 & 31 mei 2018. Tijdens deze lessen wordt bekeken wie mee kan doen aan het diplomazwemmen. Je moet minimaal op één van deze avonden aanwezig zijn om in aanmerking te komen voor het diplomazwemmen.

 

Diplomazwemmen:                Op zaterdag 30 juni 2018 vindt het diplomazwemmen plaats voor de diploma’s Zwemvaardigheid en Survival.
!! Deze datum is nog onder voorbehoud !!

 

Laatste les 2017-2018:           Deze datum volgt nog.

Kijkavonden: Elke laatste dinsdag en donderdag van de maand kunnen ouders en andere belangstellenden plaatsnemen op de tribune om te kijken naar de zwemlessen.


Archief: