Jaarplanning

 

Sinterklaas:                             Op dinsdag 5 december gaan de lessen niet door.

Proefzwemmen:                     Op donderdag 7,  dinsdag 12, donderdag 14 en dinsdag 19 december vindt het proefzwemmen plaats. Tijdens deze lessen wordt bekeken wie mee kan doen aan het diplomazwemmen. Je moet minimaal op één van de avonden aanwezig zijn om in aanmerking te komen voor het diplomazwemmen.

 

Kerstvakantie:                        In de kerstvakantie (25 dec – 7 jan) is er geen zwemles. Wel is er op dinsdag 2 januari een Nieuwjaarsduik. Tijdens de Nieuwjaarsduik is er vrijzwemmen voor alle leden van GZVW, van 18.30 – 20.00 uur.

 

Diplomazwemmen:                Het afzwemmen voor de diploma’s en brevetten van de KNBRD (zwemmend redden) zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari 2018, vanaf 15.30u. Iedereen die hiervoor in aanmerking komt, ontvangt na het proefzwemmen een uitnodiging.

 

Eerste les ZV/Surv.                 Op dinsdag 30 januari 2018 beginnen we weer met de lessen voor de  diploma’s Zwemvaardigheid en Survival.

 

Clubkampioenschappen:        Op zondagmiddag 18 februari worden de Clubkampioenschappen
gehouden. Je krijgt hiervoor t.z.t. een uitnodiging en meer informatie.

 

Voorjaarsvakantie:                 In de voorjaarsvakantie (26 feb – 4 maart) gaan de lessen wel gewoon door.

 

Meivakantie:                          In de meivakantie (30 april – 6 mei) gaan de lessen wel gewoon door..

 

Hemelvaartsdag                     Op donderdag 10 mei gaan de lessen niet door.

 

Avondvierdaagse:                   De avondvierdaagse is van 4 t/m 8 juni. Er zijn in deze week geen zwemlessen. Je kunt met de zwemclub mee lopen, er is altijd perfecte verzorging onderweg. De uitnodiging hiervoor volgt t.z.t.

 

Kampeerweekend:                 15, 16 en 17 juni gaan we weer op kamp. Ook dit jaar gaan we weer naar kampeerboerderij ‘De Riegheide’ te Schoonoord. De uitnodiging hiervoor volgt t.z.t.

 

Proefzwemmen:                     Twee weken eind mei/ begin juni, de exacte data volgen nog!

 

Diplomazwemmen:                Op zaterdag 30 juni 2018 vindt het diplomazwemmen plaats voor de diploma’s Zwemvaardigheid en Survival.
!! Deze datum is nog onder voorbehoud !!

 

Laatste les 2017-2018:           Deze datum volgt nog.

Kijkavonden: Elke laatste dinsdag en donderdag van de maand kunnen ouders en andere belangstellenden plaatsnemen op de tribune om te kijken naar de zwemlessen.


Archief: