Jaarplanning

 

 

Kerstvakantie: In de kerstvakantie (24 dec – 6 jan) is er geen zwemles. Wel is er op donderdag 3 januari een Nieuwjaarsduik. Tijdens de Nieuwjaarsduik is er vrijzwemmen voor alle leden van GZVW, van 18.30 – 20.00 uur.
 

 

Proefzwemmen: Op 8, 10, 15 en 17 januari vindt het proefzwemmen plaats. Tijdens deze lessen wordt bekeken wie mee kan doen aan het diplomazwemmen. .Je moet minimaal op één van de avonden aanwezig zijn om in aanmerking te komen voor het diplomazwemmen.
 

 

Diplomazwemmen: Het afzwemmen voor de diploma’s en brevetten van de KNBRD (zwemmend redden) zal plaatsvinden op zaterdag 26 januari 2019, vanaf 15.30u. Iedereen die hiervoor in aanmerking komt, ontvangt na het proefzwemmen een uitnodiging.
 

 

Eerste les ZV/Surv.: Op dinsdag 29 januari 2019 beginnen we weer met de lessen voor de  diploma’s Zwemvaardigheid en Survival.
 

 

Clubkampioenschappen: Op zaterdagmiddag 16 februari worden de Clubkampioenschappen
gehouden. Je krijgt hiervoor t.z.t. een uitnodiging en meer informatie.
 

 

Voorjaarsvakantie: In de voorjaarsvakantie (18 feb – 24 feb) gaan de lessen wel gewoon door.
 

 

 

 

Meivakantie: In de meivakantie (29 april – 5 mei) gaan de lessen wel gewoon door.
 

 

Hemelvaartsdag: Op donderdag 30 mei gaan de lessen niet door.
 

 

Avondvierdaagse: De avondvierdaagse is van 17 t/m 21 juni. Er zijn in deze week geen zwemlessen. Je kunt met de zwemclub mee lopen, er is altijd perfecte verzorging onderweg. De uitnodiging hiervoor volgt t.z.t.
 

 

Kampeerweekend: 14, 15 en 16 juni gaan we weer op kamp. Ook dit jaar gaan we weer naar kampeerboerderij ‘De Riegheide’ te Schoonoord. De uitnodiging hiervoor volgt t.z.t.
 

 

Proefzwemmen: Twee weken eind mei/ begin juni, de exacte data volgen. Tijdens deze lessen wordt bekeken wie mee kan doen aan het diplomazwemmen. Je moet minimaal op één van de avonden aanwezig zijn om in aanmerking te komen voor het diplomazwemmen.
 

 

Diplomazwemmen: Op zaterdag 6 juli 2019 vindt het diplomazwemmen plaats voor de diploma’s Zwemvaardigheid en Survival.
 

 

Laatste les 2018-2019: Op dinsdag 2 en donderdag 4 juli zijn de laatste lesavonden van dit seizoen.
 

 

Kijkavonden: Elke laatste dinsdag en donderdag van de maand kunnen ouders en andere belangstellenden plaatsnemen op de tribune om te kijken naar de zwemlessen.

Archief: